Taart laten bezorgen? City Bakery Taart bakt de lekkerste taarten en gebak!

Vandaag online besteld, morgen bij u thuis bezorgd.

Wilt u de lekkerste verse taarten bij u thuis laten bezorgen? Dan zit u goed bij City Bakery Taart. Met ons ruime assortiment taarten en gebak zorgen wij ervoor dat we iedereen voorzien van niet alleen de lekkerste, maar ook van de meest verse taarten. Of het nu gaat om een geboortetaart, een jubileumtaart of een kindertaart, vandaag besteld, morgen bij u thuis bezorgd.

Waarom taart laten bezorgen van City Bakery Taart?

Door taart te bestellen bij City Bakery Taart bent u er zeker van dat u de meest verse taarten van de beste kwaliteit in huis haalt. Daarnaast bezorgen wij taarten (en nog veel meer) in heel Nederland. Ook zorgen wij ervoor dat u met onze taarten echt een feestje in huis haalt. Wilt u bijvoorbeeld iemand verrassen of heeft u bijzondere wensen? Dat is geen enkel probleem bij City Bakery Taart.

Soorten taarten bij City Bakery Taart

Het zijn er teveel om hier allemaal op te noemen, maar we willen u toch een kleine glimp van ons assortiment geven.

  • De basistaarten: bijvoorbeeld een chocoladetaart, een heerlijke marsepeintaart of een appelkruimeltaart.
  • Kindertaarten: deze taarten doen het zeker weten goed op alle (kinder)feestjes en partijen. Versier je taart met een mooi thema, bijvoorbeeld Pokémon, de Minions of een 3D frozen taart,
  • We hebben teveel taarten om hier allemaal op te noemen, bekijk nu ons geheleassortiment voor een compleet overzicht!

 

Wilt u bijzondere taart laten bezorgen? Neem contact met ons op!

Heeft u bijzondere wensen of vragen over onsassortiment? Neem dan vooral contact met ons op! We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Bel ons op 0226-741100 of stuur een e-mail naar info@citbakerytaart.nl.