Goedkoop een kindertaart bestellen en thuis laten bezorgen?

Bij City Bakery Taart bestelt u de lekkerste taarten voor een schappelijke prijs

Bij City Bakery Taart weten we dat een kinderfeestje organiseren al druk en prijzig genoeg is, we kunnen ons dus ook goed voorstellen dat u geen vermogen aan een taart uit wilt geven. Maar, daarnaast staat wel dat het de verjaardag van uw zoon of dochter betreft. Hiervoor wilt u natuurlijk wel een leuke én originele taart hebben. U bent dan bij City Bakery Taart aan het juiste adres, wij maken namelijk al kindertaarten met uw eigen mooie foto en een tekst vanaf €19,95.

Goedkope kindertaarten met de mooiste thema’s

Een simpele slagroomtaart is al lekker, maar als hij er ook nog eens prachtig en origineel uitziet, kunnen de meeste kinderen hun geluk niet meer op. Bij City Bakery Taart maken we taarten met de meest uiteenlopende thema's, zoals onder andere:

  • Een 3D Cars taart gemaakt van marsepein, luchtige cake, aardbeien bavarois, slagroom en een laag fondant icing. Een hele bijzondere taart die uw zoon of dochter waarschijnlijk niet meer gaat vergeten.
  • Een Pokémon slagroomtaart met uw eigen foto en tekst. Een heerlijke taart met vers fruit, stukjes chocolade, spikkels, snoepjes en nog veel meer.
  • De 3D frozen taart. Ouders met één of meerdere dochtertjes hebben de film waarschijnlijk al 100 keer gezien, maar uw dochter wordt er nog steeds helemaal blij van. Een luchtige marsepein taart, met aardbeienbavarois, slagroom en fondant icing, een genot om naar te kijken en van te smullen.

 

Wilt u een goedkope kindertaart bestellen, maar heeft u bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u bijzondere wensen of vragen over onsassortiment? Neem dan contact met ons op. We kijken samen met u naar de mogelijkheden. Bel ons op 0226-741100 of stuur een e-mail naar info@citybakerytaart.nl.